Generelt
Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer fra sghandel.no til forbrukere. 
Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet med en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpslovenangrerettlovenmarkedsføringsloven,personopplysningslovene-handelsloven og kredittkjøpsloven. Følg lenkene til disse lovene hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp. Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post, eller tekstmelding til mobiltelefon (SMS).

Definisjon av parter
Selger er: sghandel.no(SG Handel AS)Rønholtveien 189, 3960 Stathelle, Org.nr:994 974 432, og blir i det følgende benevnt som selger.
Kjøper er: den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt du, deg, din eller ditt.

Bestillings- og avtaleprosess
Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin). Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett
Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om den er i overensstemmelse med din bestilling.
Avvik mellom din bestilling og ordrebekreftelsen anses som et nytt tilbud fra oss, som du kan akseptere eller avslå. Du har likevel rett til å gjøre gjeldende din opprinnelige bestilling såfremt denne er i samsvar med det vi har tilbudt. Unntak kan forekomme.

Opplysninger gitt i nettbutikken
Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om skrive-/ trykkfeil, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. 
Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

Priser
Alle priser er inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før betaling og inkluderer alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, fraktgebyr, emballasje m.m. 

Levering og forsinkelse 
Levering av varen(e) vil normalt kunne skje 3-10 dager etter mottatt bestilling. Levering betyr i denne sammenheng, når du har fått varen(e) i din besittelse. 
Dersom leveringen av varen(e) blir forsinket utover 10dager, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om dette, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om varen(e) er utsolgt. 
Avhengig av varens art og forsinkelsens lengde kan du etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, kreve levering, erstatning eller heve avtalen.

 

Henting av varer
Du vil på sghandel.no kunne velge å hente varen(e) i vår butikk. 
Etter avtale.

Mangler eller feil på leveransen 
Hvis du mangler en eller flere varer i forhold til ordre-/leveringsbekreftelsen, og dette ikke skyldes at du har restordre liggende hos oss, har vi egne rutiner for å håndtere dette så enkelt som mulig.
Ta kontakt med sghandel.no .

Melding om feil på leveransen vil så raskt som mulig bli behandlet.

Vare skadet under transport
Hvis varen(e) er skadet under transport, må du ta vare på varen(e) og emballasjen. Meld fra til sghandel.no (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) om transportskade. Retur av vare og evt. Omlevering.
Lovverket henviser til at du gjør ting "innen rimelig tid", og vi tillater oss å tolke dette, i denne sammenheng, som mindre enn 10 virkedager fra du har fått mottaksmeldingen eller hentet varen(e).

 

Undersøkelse av varene 
Etter at du har mottatt varen(e), bør du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om varen(e) er blitt skadet under transporten, eller om de ellers har feil eller mangler.

Angrerett
Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten gjelder for varer og for enkelte tjenester (se unntak i siste avsnitt).
Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist).
Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av varen(e), utvides denne fristen til tre måneder. 
For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må varen(e) være levert oss i tilnærmet samme mengde og stand som du mottok den.
Alle varer skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Du har risikoen for transporten tilbake til oss. Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det du har betalt inkludert porto for forsendelsen til deg, ekspedisjonsgebyr, tollavgifter, oppkravsgebyr, etc. Dette gjelder kun når hele kjøpet returneres. Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar varen(e) fra deg.
Varen(e) sendes tilbake til oss i originalemballasje, sammen med angrerettskjema. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet.

Priser og levering

    • Alle priser er oppgitt eks. mva. men kan endres i nettbutikken og eks. fraktgebyr, med mindre annet uttrykkelig er nevnt.
    • Alle leveringstider som blir oppgitt av oss må anses som veiledende. Når tid er oppgitt i antall dager menes hverdager. Vi forbeholder oss retten til å avvike og eller endre oppgitt leveringstid uten nærmere varsel.
    • Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt som ikke skyldes feil (se nedenfor) får ikke tilbakevirkende kraft.

Forbehold
Vi reserverer oss for skrivefeil og eventuelle prisforandringer 

Copyright
Alt innhold på disse nettsidene er sghandel.no eiendom og er beskyttet etter bl.a. opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder bl.a. omtale av produktene og vekt, bilder/grafikk.